DA LI PREPOZNAJETE BRAČNI PAR SA FOTOGRAFIJE? Oboje su poznati pevači, o njima je brujala javnost, a brak im je bio pun skandala 06:00 Vip 0
POLUPALA BIH SVE TELEVIZORE PO KUĆI Zlata Petrović progovorila o karambolu sina Peje i Ene Čolič 23:00 Vip 0
"UMREĆU AKO MI SIN NE IZAĐE IZ RIJALITIJA" Zlata Petrović kuka na sav glas, pevačica u suzama zbog naslednika, ovakvu je nikada niste videli! 09:45 Vip 0
ENINA PORODICA NAPALA ZLATU PETROVIĆ! Razvezali jezik o njoj i urnisali je, Peja će doživeti nervni slom! 00:20 Vip 0
"ENA JE ZLO, NIJE ČISTA U GLAVI" Zlata Petrović oplela po Čolićevoj nakon što joj je prebila sina 22:00 Vip 0
PEJA MOMENTALNO OPERISAN! Hitno se oglasila Zlata Petrović: "Nisam dobro, operisao je srce..." 21:29 Vip 1
"ZBOG NJE SE STIDIM ŠTO SAM ŽENSKO" Zlata doživela nervni slom nakon što joj je Ena pretukla sina: Ovakvo nešto se još nije rodilo! 20:55 Vip 0
"MILICA ĆE NASESTI NA TERZINU GLUMU" Saška Karan za Alo o dramama u Eliti, spomenula i produkciju: "Ucenjuju ih..." 13:10 Vip 0
ŠTA JE ZLATA PETROVIĆ ŠAPNULA ENI ČOLIĆ? Isplivala cela istina, kamere zabeležile trenutak! 15:15 Vip 0
"NAĐITE NEKOG BAR NA VEČE, MOŽE DA SE PRETVORI U LJUBAV" O izjavi naše pevačice brujao je region, otvoreno podržala kombinacije! 06:30 Vip 0
ALO! U KUĆI BABE ENE ČOLIĆ! Prekinula ćutnju o Eliti, otkrila unukinu tajnu: ''Krila je to od mene, znala je da ću joj zameriti'' 20:15 Vip 1
ENI ČOLIĆ POZLILO ZBOG REČI ZLATE PETROVIĆ! Pevačica sinu uputila šok reči, a onda potkačila njegovu devojku! 20:00 Vip 0
OVO ĆE ZLATU RAZORITI! Peja otkrio u kakvim je problemima pevačica, raskrinkao majčinu bolnu tajnu! 19:20 Vip 0
"BRANILI SU MI, ZATO SAM I BEŽAO IZ KUĆE" Jovan Pejić prvi put progovorio o problemima u detinjstvu! 12:35 Vip 0
ENA JAVNO UVREDILA ZLATU PETROVIĆ Peja skočio kao oparen, haos u Beloj kući: To možeš da kažeš za mog tatu! 07:35 Vip 0
"TO JE GOTOVO, ZAVRŠENA PRIČA" Zlata Petrović više ne želi da ćuti, otkrila sve o Eni Čolić! 18:30 Vip 0
"ZLATA JE DOBAR RIJALITI KONSULTANT, ZNA UNAPRED ŠTA ĆE SE DESITI! Zoran Pejić Peja o ulasku Zlate Petrović u Elitu 8 15:30 Vip 0
SIN ZLATE PETROVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU O CECI RAŽNATOVIĆ! Šokirao sve priznanjem, ovo javnost nije znala! 17:10 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
NEBO SEVA KAO LUDO, 30.000 UDARA JE ZABELEŽENO! Hitno popaljenji alarmi u Velikoj Britaniji! Preti im još veća nevolja, nevreme stiže! 07:58 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JUN Vodoliji uspeh u trgovini, Strelcu izlazak sa partnerom, Škorpiji nervoza 05:00 Razonoda 0