IPAK NE VODE SVI PUTEVI U RIM? Da li će Putin odustati od puta u Vatikan zbog straha za svoj život? 20:49 Vesti 1
OVO MORATE DA PROČITATE! Ruska crkva o Vatikanu i Ukrajini otkriva mračne istine koje niste znali! 06:00 Vesti 0
MOSKVA NE ZNA ŠTA JE TRAMP REKAO EVROPLJANIMA Šok komentar Peskova nakon izjava američkog predsednika, ovo nije dobro 12:25 Vesti 0
ZELENSKI I VENS PRVI PUT OČI U OČI NAKON OKRŠAJA U BELOJ KUĆI! Sastali se u Vatikanu, o reakciji američkog predsednika svi bruje (VIDEO) 16:36 Vesti 0
RUSKI DRŽAVNI AVION MORAO DA MENJA KURS I DA SE VRATI U MOSKVU! Ministarki sprečena poseta Vatikanu 15:59 Vesti 0
IMAMO PAPU (Habemus Papam): Beli dim u Vatikanu, izabran je novi poglavar Katoličke crkve 18:12 Vesti 0
RAVIOLI I CELA PILETINA ZABRANJENI NA KONKLAVI Ni špargle se ne nalaze na meniju, evo zašto 16:12 Vesti 0
KOLIKO KOŠTA SVAKI DAN ČEKANJA DO IZBORA NOVOG PAPE? Cifra od koje ća vam se zavrteti u glavi! 15:30 Vesti 0
PONOVO CRNI DIM IZNAD SIKSTINSKE KAPELE, NOVI PAPA NIJE IZABRAN NI U DRUGOM KRUGU Kardinal Batista Re naveo kada se nada da će do toga doći (FOTO) 12:05 Vesti 0
KARDINALI ĆE DANAS GLASATI ČETIRI PUTA, SVE OČI UPRTE U DIMNJAK NA SIKSTINSKOJ KAPELI Drugi dan konklave za izbor novog pape (FOTO) 09:51 Vesti 0
CRNI DIM IZNAD VATIKANA, PAPA NIJE IZABRAN! Potraga za duhovnim vođom Katoličke crkve se nastavlja 21:07 Vesti 0
DA LI VATIKAN KRIJE VAZNEMALJCE? Ovaj zahtev bi mogao da promeni istoriju sveta! Novi papa u velikom problemu 20:11 Vesti 0
UVEDENA ZBOG POLITIČKOG MEŠANJA Najduža konklava za izbor pape trajala je gotovo tri godine, a najkraća nekoliko sati 19:16 Vesti 0
VERNICI ČEKAJU DA VIDE BELI DIM IZ OVOG ODŽAKA Počele pripreme za izbor pape, najduža konklava trajala TRI GODINE (FOTO) 11:29 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
SAMO ZA JEDAN ZNAK HOROSKOPA BIĆE UBRZO PARA KAO SALATE Neka se pripreme dobro, novac im stiže u lavinama 12:44
NASTAVLJENA SEČA FAVORITA NA ROLAN GAROSU Čovek koji je Srbinu zadao bolan poraz ispao od totalnog anonimusa 15:22