VODITELJKA NE PRIČA SA VEĆINOM FAMILIJE Otkrila detalje porodične drame, u sve umešana njena majka! 16:40 Vip 0
UŽAS KAKAV SE NE PAMTI! Sedmočlana porodica izvršila SAMOUBISTVO zbog dugova! Svi bilii u kolima (VIDEO) 19:33 Vesti 0
''NE IDEM, NE MOGU TO DA GLEDAM!'' Skandalozna ispovest, brat odbio da dođe na sestrino venčanje – razlog je brutalan 09:35 Razonoda 0
IZBACIO JE BRATA IZ STANA, SAD MU CELA PORODICA OKRENULA LEĐA "Upozorio sam ga, ali nije hteo da sluša" 16:01
POROĐAJ KOJI JE ŠOKIRAO REGION Sonja (57) iz Crne Gore rodila ćerku, mnogi je osuđuju, a ona ima da poruči samo jedno! 22:00 Razonoda 0
NEPOŠTOVANJE RODITELJA JE GREH KOJI VAM UNIŠTAVA ŽIVOT Ne ignorišite ovu važnu životnu lekciju, strašnije je nego što mislite! 20:15 Razonoda 0
JAZAVAC IZ RAKINCA POSTAO ZVEZDA SELA Miroljub ima najluđeg ljubimca u Srbiji, pravi je član porodice, zajedno rade čak i ovo! 19:56 Razonoda 0
OBJAVIO SLIKU STARCA NA KLUPI, A ONDA JE USLEDIO POZIV KOJI GA JE ZAPREPASTIO Ono što se dogodilo posle deluje kao FILMSKI ZAPLET! (FOTO) 21:33 Razonoda 0
"ROĐENI BRAT ME MRZI, UNAKAZILI SU ME" Naša pevačica zaprepastila detaljima, ne može više da ćuti, javno ispričala sve! 17:05 Vip 0
MISTERIJA UBISTVA PORODICE NA HORGOŠU Deda je pokucao na vrata i pozvao policiju, a zatekli su horor! 08:33 Hronika 0
POP MU ZABRANIO ULAZAK U CRKVU Braća iz Bosne izazivaju haos gde god da se pojave - kad čujete kako se zovu, plakaćete od smeha! 12:32 Razonoda 0
DVE RASE PASA ODLIČNO SE SLAŽU SA DECOM Beskrajno su strpljivi, ali znaju da postave granice 16:50 Razonoda 0
ZAVIRIO JE KROZ ŠPIJUNKU I SLEDIO SE Slučajno je otkrio najmračniju porodičnu tajnu, srce mu se slomilo na komade! 11:40 Razonoda 0
DA LI GA SPREMATE ZA ŽIVOT ILI ZA PROPAST? Očevi, ovih 5 stvari MORATE da naučite svoje sinove! 11:10 Razonoda 0
ŽENA URADILA DNK TEST IZ DOSADE, PA OTKRILA JEZIVU ISTINU Brak joj je potpuno uništen, život joj se srušio u sekundi! 09:55 Razonoda 0
"SINU SU DALI NASLEDSTVO, PA NEKA IM ON NOSI PREZIME, JA NEĆU" Naša voditeljka burno reagovala na pitanje o roditeljima: "Treskanje vratima i lažni osmesi" 07:40 Vip 0
28 GODINA JE ŽIVELA U LAŽI Kad je saznala bolnu istinu o ocu, srušio joj se ceo svet! (VIDEO) 19:10 Razonoda 0
DA LI JE OVO ZAISTA PRAVI RAZLOG RASKIDA JOVANE I DRAGANA? Jeremićeva je jednom prilikom otkrila javno, zbog ovoga je pukla ljubav? 17:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
SKANDALČINA NA PREGOVORIMA U ISTANBULU Ukrajinac uključio “tajnog slušaoca” tokom sastanka s Rusima! 09:19 Vesti 0
NAJAVLJUJE SE NOVA POMOĆ DRŽAVE OD 5.000 DINARA: Evo kome sleduje novac, isplaćivaće se mesečno 09:16 BIZ 0
PRIRODNI NAPITAK ZA BOLJI POČETAK DANA Pomaže varenju, daje sitost i smanjuje želju za slatkišima 08:11