MLADA SE NAPILA, PA NAPRAVILA HAOS NA SVADBI Zbog onog što je uradila mužu, cela sala se krstila - mladoženja nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO) 13:40 Razonoda 0
OTAC IZBLAMIRAO MLADENCE Umesto da održi dirljiv govor, on im priredio neviđen užas, a ovo je bilo ,,šlag na torti" 19:00
KAKAV BEZOBRAZLUK I BAHATOST Mlada nije imala milosti za svoju drugaricu koja nije imala para da dođe na svadbu 20:13
MLADI SE TRADICIJA OBILA O GLAVU Kada su isekli tortu usledio je pravi horor, a posle nekoliko meseci nešto još gore 18:02
SKANDAL NA DEVOJAČKOJ VEČERI Buduća mlada u šoku, ne veruje šta se dešava - ovo su joj priredile najbolje prijateljice 18:40 Razonoda 0
NEĆU DA IDEM NA SESTRINU SVADBU Od mene traži nešto nečuveno, a roditelji podržavaju njen ludi plan 09:35
OGLASILA SE MLADA KOJA JE "PRLJAVIM PLESOM" ŠOKIRALA REGION: Ćao svima, ja sam mlada i...(VIDEO) 22:37 Vesti 0
HAOS NA SVADBI Mladoženja napravio pravi skandal i šokirao goste - evo šta je uradio 16:50 Razonoda 0
MOJA SNAJA JE POBEGLA IZ PAKLA Sve je počelo kada mi je njenom venčanju uradila ovo, a sada ću joj vratiti istom merom na mom 21:03
VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH GLUMICA NA OVIM PROSTORIMA Kako je Eva Ras izgledala pre 58 godina, na početku karijere 08:59
"HOĆU DA SE UDAM NA MIRU, BEZ FAMILIJE" Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese 18:02
ZBOG OVE MLADE SRBIJA GRCA U SUZAMA! Na dan venčanja otvorila pismo od deke: Prva rečenica pokrenula lavinu emocija 06:00 Vesti 0
DEVOJČICA SA SLIKE JE DANAS JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA BALKANA! Njen prvi nastup oduševio sve! (FOTO/VIDEO) 22:30 Vip 0
SUMANUTI ZAHTEVI JEDNE MLADE ŠOKIRALI LJUDE NA INTERNETU Ovakvu listu želja do sada niste videli! 20:53
ŠOKANTAN SNIMAK IZ SRPSKE CRKVE Sveštenik pred svima urlao na trudnu mladu, sada se ona oglasila i poručila samo jedno 14:36 Vesti 0
OŽENIO JE NA PREVARU Mlada je imala jednu zamisao kako će venčanje izgledati, a onda je shvatila da je on samo želeo ovo 09:06
MLADA ŠOKIRALA ZVANICE 20 MINUTA PRE VENČANJA Zatvorila se u sobu i uradila nešto zbog čega je sad mnogi osuđuju! 11:35
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM I OLUJNI VETAR Ovi delovi Srbije na udaru, RHMZ izdao upozorenje, na snazi je meteoalarm! 07:02 Vesti 0
ŠEŠELJ OTKRIO KOGA JE PROGONIO U HAGU Nisam imao psihičke krize, ali jesu drugi sa mnom 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. JUN Lavu dramatično na poslu, Škorpija na korak do veze, Jarcu hronični problemi 05:00 Razonoda 0