UČESNICA ELITE DIVLJALA USRED RESTORANA Napala konobara, ljudi gledali u čudu, pojavio se snimak 10:15 Vip 0
DARKO TANASIJEVIĆ SE POVUKAO SA MALIH EKRANA! Otkriveno šta se dešava na Pinku, rešio sve javno da otkrije! 17:39 Vip 0
VELIKA PROMENA NA PINKU OD VEČERAS Poznati voditelj otkrio da će ponovo voditi ovu emisiju, imaće i svoj segment 12:05 Vip 0
UČESNICA ELITE NAVALILA NA ČLANA PRODUKCIJE Osvanula skandalozna fotografija, ne prestaje da ga grli, pogledajte njegovu reakciju 11:15 Vip 0
DARKA TANASIJEVIĆA UHODI NEPOZNATA OSOBA Voditelj prestravljen: "Počele da mi stižu moje fotografije sa ulice" 19:35 Vip 0
DRAGANA MIRKOVIĆ SE OBRATILA VODITELJU PINKA Pevačica reagovala na snimak o njoj, nastao haos na mrežama! 07:20 Vip 0
CELA BELA KUĆA OSUĐUJE MIONU JOVANOVIĆ Zbog ovog postupka im je glavna meta, svi šokirani, više niko nije na njenoj strani! 17:20 Vip 0
REPER ODBIO DA ODGOVORI VODITELJU NA PITANJE Krši pravila produkcije, slede sankcije, haos u emisiji! 08:35 Vip 0
DARKO TANASIJEVIĆ SE LJUBIO SA RIJALITI UČESNICOM Isplivao snimak sočnog poljupca voditelja i starlete, ovo niko nije očekivao 20:55 Vip 0
ANELI AHMIĆ SE NEVIĐENO IZBLAMIRALA Voditelj se smejao nakon što je ovo izgovorila, društvene mreže se usijale 14:46 Vip 1
VODITELJ DOBIO JEZIVE PRETNJE ZBOG AFERE! Umešani i učesnici Elite, isplivali skandalozni detalji 17:40 Vip 1
PONOVO PRETE DARKU TANASIJEVIĆU Voditelj objavio šta mu stiže, a u pitanju su jezive stvari i upozorenja! 16:43 Vip 0
DARKO TANASIJEVIĆ ZGRABIO OVU PLAVUŠU Procurio hit snimak voditelja sa koleginicom, u ovakvom izdanju ih nikada niste videli 21:43 Vip 0
TOTALNI HAOS U EMISIJI UŽIVO! Nakon okršaja sa Darkom Tanasijevićem, reper javno zapretio produkciji 13:09 Vip 0
JAKO JE ŽELIM, ZAVRTELA MI JE MOZAK Darko Tanasijević za praznike otvorio dušu i priznao sve o emocijama, ne može više da ćuti 14:00 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
PLJUSKOVI, GRMLJAVINA I JAK VETAR! RHMZ samo niže upozorenja na nevreme, evo GDE će prvo pljusnuti! 12:16 Vesti 0
KAO DA JE IZAŠLA IZ FRIZERSKOG SALONA Pogledajte šta se desilo ovoj mački nakon sunčanja, vlasnica je jedva prepoznala! 12:05