''PRELEP STE PAR, KO TI JE ONA?'' Darko Tanasijević se razgolitio u bazenu pored prezgodne crnokose lepotice (FOTO) 10:39 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE VODITELJA PINKA NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U HITNOJ "Trpeo sam nesnosne bolove i imao visoku temperaturu" 15:45 Vip 0
VODITELJKI PINKA NAPRAVLJENA SAČEKUŠA Sve se desilo ispred stana u kojem živi, pretrnula od straha! 11:30 Vip 0
''U TOME SAM MAHER, KAD HOĆU'' Darko Tanasijević pokazao umeće prilikom farbanja jaja, a jedna stvar mu ipak ne ide od ruke 17:15 Vip 0
"OVA VEST ME JE ŠOKIRALA I JAKO RASTUŽILA" Oglasio se Darko Tanasijević nakon smrti voditeljke: "Bila si divna, uvek pozitivna, nasmejana" 22:25 Vip 0
GODINAMA KRIO DA JE OŽENJEN, PRIZNAO, A SADA ŠOKIRAO! Voditelj Pinka izazvao haos kada je otkrio pravu istinu 16:35 Vip 0
OŽENIO SE VODITELJ PINKA Izabranicu krio od svih, tajno venčanje upriličeno na ovoj destinaciji! 08:40 Vip 0
ZARATILI VODITELJI PINKA Upućene teške reči, usledila i tužba, niko nije znao da je zapravo ovakvo stanje! 17:30 Vip 0
VODITELJKI PINKA NAPRAVLJENA SAČEKUŠA Sve se desilo ispred stana u kojem živi, pretrnula od straha! 13:55 Vip 0
ZAKAZAN DATUM KADA ĆE SE SVE U ELITI PROMENITI! Produkcija će dopustiti da mnoge informacije spolja stignu do zadrugara 18:58 Vip 0
VODITELJU PINKA POKUŠALI DA UNIŠTE AUTO! Hitno se oglasio i poručio sledeće: "Mora da vam se vrati i izađe na nos" 22:55 Vip 0
EMA RADUJKO I DESINGERICA ULAZE U ELITU? DarkoTanasijević otkrio sve tajne rijaliti takmičenja 19:00 Vip 0
BITNA ŽENA SA RTS-A HVALI MOJ RAD Darko Tanasijević otvorio dušu o rijalitiju: ''Valjda čelnici Pinka imaju rezervni plan za mene'' 19:00 Vip 0
''DEGUTANTNA JE I VULGARNA'' Voditelj Elite opleo po Eni Čolić, nije štedeo ni bivši koleginicu: ''Zgodne žene to sebi mogu da dozvole'' 13:35 Vip 0
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
VODITELJKI PINKA NAPRAVLJENA SAČEKUŠA Sve se desilo sinoć ispred stana u kojem živi, pretrnula od straha! 15:00 Vip 0
OTAC JE DVOJE MALE DECE SA AUTIZMOM, PRETUŽAN SAM Voditelj Pinka van sebe nakon što je zadrugar ostao bez bubrega, moli za pomoć 20:00 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
KO TRAŽI POMOĆ PSIHIJATARA? Šešelj šokirao goste u emisiji, nisu znali šta ih je snašlo 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 27. JUN Ovnu zastoji i prepreke u pregovorima, Raku slučajan sudbonosni susret, Biku naporan dan 05:00 Razonoda 0