PROFIT NA „NIŠANU“ Ubitačne cifre, uspon ratne ekonomije – vrtoglavi skok vrednosti svetskih proizvođača oružja 10:52
KINA TESTIRALA MOĆNO ORUŽJE: Napravili revoluciju u podvodnoj komunikaciji, ovo menja pravila igre! 21:26 Vesti 0
RAZORUŽANJE U SRBIJI: 190.970 PIŠTOLJA I REVOLVERA MANJE KOD GRAĐANA Moratorijum na nabavku i registraciju oružja PRODUŽEN do kraja 2025. godine 09:42 Vesti 0
KINEZI ZAPUŠILI USTA SVETU Konačno otkriveno da li su Ukrajini davali smrtonosno oružje 11:42 Vesti 0
PENTAGON NEMA NI ZA SVOJE! SAD i saveznici žele da pošalju Patriot Ukrajini, ali ni oni ih nemaju dovoljno! 16:59 Vesti 0
MLADIĆ SA PIŠTOLJEM, PRIGUŠIVAČEM I MUNICIJOM KRENUO U NOĆNI PROVOD? Policija u Smederevskoj Palanci zaustavila „micubiši“ i zaplenila oružje 15:00 Hronika 0
NEMAMO VIŠE ORUŽJA ZA UKRAJINU Makron: Ukrajinci razumeju da neće moći da povrate svoje teritorije 08:47 Vesti 0
BIVŠI ŠEF CIA IZNEO JEZIVE STVARI: SAD strahuju od nuklearnog rata, Ukrajini nije dato dovoljno oružja za poraz Rusije, nego... 00:15 Vesti 0
Kinezi imaju oružje koje može da razori celu flotu američkih nosača – Amerikanci spremaju odgovor 07:32
KOD STARCA PRONAĐEN ARSENAL ORUŽJA Policija podnela krivičnu prijavu protiv starca (87) 12:21 Hronika 0
NEMAMO ŠANSE NATO priznao: Alijansa godišnje proizvede municije koliko Rusija za tri meseca 12:37 Vesti 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
RUSIJA SE SPREMA ZA KONAČNI UDAR? Medvedev otkrio šta se ZAPRAVO krije iza ruskog memoranduma 10:10 Vesti 0
PRIRODNI NAPITAK ZA BOLJI POČETAK DANA Pomaže varenju, daje sitost i smanjuje želju za slatkišima 08:11