PRVA AUDICIJA ZA ZVEZDE GRANDA BEZ SAŠE POPOVIĆA Kada su nju ugledali svi su ostali u čudu, nedavno ju je zadesila tragedija! 12:45 Vip 0
BOLAN MOMENAT NA AUDICIJI ZVEZDA GRANDA Takmičar se prisetio situacije sa Sašom Popovićem: "Rekao mi je..." 16:10 Vip 0
ON JE DOŠAO NA MESTO SAŠE POPOVIĆA! Konačna odluka u Grandu, obratio se svim prisutnima ovim rečima! 15:15 Vip 0
PEVAČICA PREVARILA SAŠU POPOVIĆA Sve ga je slagala, on joj poverovao, istina kasno otkrivena! 10:02 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE?! Danas broji mnogo hitova, a ovo je njeno prvo pojavljivanje 13:41 Vip 0
Alo/B.S. OVAJ TRENUTAK NIKADA NEĆE ZABORAVITI Vanja Mijatović se prisetila audicije u Zvezdama granda "TRESLA SAM SE SVA" 12:45 Vip 0
Blic/Alo/N.D. PROMENIO POL I IME O njegovom učešću na audiciji "Zvezda Granda" se i dalje priča, EVO GDE JE SADA I ŠTA RADI BARBIKA 12:40 Vip 0
Alo/N.D. "NJIMA SAM NEIZMERNO ZAHVALNA" Tanja Savić se prisetila početaka, pa otkrila ŠOK detalj sa audicije "Zvezda Granda" 18:40 Vip 0
Aloonline.ba/Alo/A.J. KAD ZAPEVAŠ NEKA PUCA ČAŠA, DA SE ZADIVI I POPOVIĆ SAŠA Pogledajte komentar koji je nasmejao region (FOTO) 14:20 Vip 0
Aloonline.ba/Alo/Đ.M. POPOVIĆ NOSI TORBICU KOJA KOŠTA KAO POLOVNI AUTOMOBIL Saša se pojavio na audiciji „Zvezde Granda“ u Banjaluci, a komentari pljušte 13:02 Vip 0
Aloonline.ba/Alo/A.J. SAŠA POPOVIĆ NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI Kandidat izašao na scenu, a onda su svi počeli da se smeju (FOTO/VIDEO) 21:50 Vip 0
Aloonline.ba/Alo/Đ.M. SAŠA POPOVIĆ PROVOZAO CRNU ZVER KROZ BANJALUKU Evo kakva besna kola vozi bivši direktor Granda (FOTO) 14:58 Vip 0
Alo/A.M. DA LI PREPOZNAJETE PEVAČA SA FOTKE? Došao je u izbledelom duksu na audiciju, a onda pobedio na najvećem muzičkom takmičenju (FOTO) 23:00 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. NEPREPOZNATLJIVA! Ovako je Aleksandra Prijović izgledala na samom početku karijere (VIDEO) 22:25 Vip 0
Grand/Alo/Đ.M. POPOVIĆ MU ODMAH ODBRUSIO! Ovaj pevač je jedini okrenuo Saši leđa na audiciji i momentalno se zbog toga pokajao, izbio je veliki skandal! 18:34 Vip 0
Alo.rs/D. I. MARIJA KRILA PROBLEMATIČNU ĆERKU Dovela je na audiciju za novi rijaliti, pa je sklanjala od novinara! (PAPARACO) 14:25 Vip 3
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
SAMO ZA JEDAN ZNAK HOROSKOPA BIĆE UBRZO PARA KAO SALATE Neka se pripreme dobro, novac im stiže u lavinama 12:44
NASTAVLJENA SEČA FAVORITA NA ROLAN GAROSU Čovek koji je Srbinu zadao bolan poraz ispao od totalnog anonimusa 15:22