"ACO PEJOVIĆ ME JE RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 11:15 Vip 0
"NEMA VEĆEG ZLA OD TOGA, TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA" Sloba Vasić besan na kolege, stao u zaštitu Saše Popovića! 22:00 Vip 0
"ACO PEJOVIĆ ME JE RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 07:00 Vip 0
"JE L' MOGUĆE OVO VIŠE?!" Sloba Vasić van sebe nakon što su ga proglasili mrtvim, ne može da se smiri! (FOTO) 06:00 Vip 1
PEVAČ VAN SEBE ZBOG POGIBIJE KOLEGE I dalje ne veruje šta se dogodilo: "Prokleti motor, sanduk na dva točka" 07:20 Vip 0
"ACO PEJOVIĆ ME RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 09:40 Vip 0
SPECIJALNI ULAZAK U ELITU Večeras će se promeniti tok rijalitija, učenici ni ne slute koga će ugledati na imanju! 13:45 Vip 0
NAŠ POPULARNI PEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO ZBOG ZAVISNOSTI Javno otkrio sve detalje: To je proces pakla! 09:40 Vip 0
PEVAČ PRIZNAO U KAKVOM JE STANJU SAŠA POPOVIĆ Zbunio se, pa otkrio nešto što možda nije smeo: "Čuo sam za bolest..." 10:20 Vip 0
"ŠTA SE DESILO SLOBI VASIĆU?" Pevač doživeo transformaciju, totalno neprepoznatljiv (VIDEO) 14:20 Vip 0
"GUBIŠ DAH, ZNOJE TI SE DLANOVI..." Naš pevač se susreo sa ozbiljnim problemom: "Mislio sam da ću da umrem" 16:20 Vip 0
PEVAČ PRIZNAO U KAKVOM JE STANJU SAŠA POPOVIĆ Zbunio se, pa otkrio nešto što možda nije smeo: "Čuo sam za bolest..." 16:46 Vip 0
NAŠ POPULARNI PEVAČ PROŠAO KROZ UŽAS ZAVISNOSTI Javno otkrio sve detalje: To je proces pakla! 15:30 Vip 0
TEK SI PROHODALA, A MONSTRUMI TI ODUZEŠE ŽIVOT! Potresna objava našeg pevača, slomilo ga je ubistvo Danke! 14:25 Vip 0
PRODUKCIJA NAJAVILA SPECIJALAN ULAZAK U ELITU! Učesnicima neće biti svejedno kada ga ugledaju na kapiji! 14:43 Vip 0
NEKADAŠNJA ZVEZDA GRANDA ZAVRŠILA NA TRANSPLATACIJI BRADE: Pevač nije mogao da sakrije, pa otkrio odakle su mu skidali dlake 07:15 Vip 0
DARKO JE DOBAR VOZAČ! Šok izjava Slobe Vasića, evo kako pravda Lazićevo divljanje za volanom (VIDEO) 20:45 Vip 0
NEKADA MISICA, A DANAS DOKTORKA! Ovo je razlog zbog čega je supruga Slobe Vasića promenila profesiju 22:00 Vip 0
Amina Jusović SLOBA VASIĆ U BOLNICI! Pevač se oglasio iz bolničke postelje, pa otkrio šta je problem 12:39 Vip 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 4. JUL Lavu moguća svađa, Škorpija da pazi u saobraćaju, jednom znaku stiže novac 19:35