"BIO SAM I OSTAO SLINA ODVRATNA" Rale moli Anu za oproštaj, ona objavila sve poruke: "Želela sam da ti rodim bebu" 09:15 Vip 0
"SVAĐALI SU SE KAO LUDI, ČULO SE I KROZ ZATVORENE PROZORE" Komšije istraumirane sukobima Raleta i Ane: "Imamo decu!" 21:30 Vip 0
OGLASIO SE RALE NAKON ŠTO JE ANA POTVRDILA DA SU RASKINULI Kompozitor besan kao ris izustio samo jedno 16:10 Vip 0
ANA NIKOLIĆ RASKINULA SA RALETOM Pevačica otkrila detalje: "Bila sam mu večiti krivac za sve" 09:45 Vip 0
EVO ŠTA JE SAŠA POPOVIĆ RADIO SA DUŽNICIMA Kompozitor mu nije vratio 68.000 maraka, a onda je usledio šok preokret! 12:20 Vip 0
ANA NASRNULA NA RALETA, PA RAZBILA TELEVIZOR! Komšije prestravljene od straha, htele da zovu policiju, cela zgrada odzvanjala! 22:50 Vip 0
ZAKLEO SE NA GROBU MARINE TUCAKOVIĆ DA OVO VIŠE NIKADA NEĆE URADITI Kompozitor otkrio detalje sa groblja koji lede krv u žilama! 07:55 Vip 0
ANA NIKOLIĆ NASRNULA NA RALETA! Prepričala jezive scene nasilja, sve se dogodilo u garaži: "Uletela sam kolima, bacio mi se na haubu!" 19:00 Vip 0
ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O RASKIDU SA RALETOM: " Sve što on radi je psihično nasilje, ne može da prihvati da sam bitnija od njega!" 16:55 Vip 0
"MA KAKVA SVADBA!" Evo šta je Rale rekao na pitanje o venčanju sa Anom Nikolić, otkrio da imaju drugi prioritet! 18:50 Vip 0
ANA NIKOLIĆ NAPRAVILA HAOS U RESTORANU Uživali u provodu, pa odjednom došlo do rasprave, ovo su detalji 10:00 Vip 0
ANA NIKOLIĆ RALETU POSTAVILA ULTIMATUM! Otkriveno sve o ukradenoj pesmi, evo šta se zapravo desilo! 22:00 Vip 0
RALE RATKOVIĆ ZEZNUO NAŠEG FOLKERA ZBOG ANE NIKOLIĆ! Oglasio se i otkrio tajnu: ''Kod nje je, iz nekih čudnih razloga'' 16:05 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
VREME JE ZA OSMEH Ova 3 horoskopska znaka će se preporoditi u četvrtak, 3. jula, lošem periodu dolazi kraj 22:02
DA LI JE LEJLA NOVA SINEROVA DEVOJKA? Lepotica iz BiH došla na Vimbldon i objavila fotografije o kojima svi bruje 22:22