Hrvat u 30-im zarađivao 1000 evra nedeljno, pa postavio pitanje: Da li se vredi odreći karijere? 18:00 BIZ 0
Nema posla, a rađa kao luda u Srbiji: Švajcarci ovu biljku traže, a zarada je pola miliona po hektru 18:00 BIZ 0
TOP TRI NAJISPLATLJIVIJA BIZNISA U SRBIJI Planu preko noći, a masna zarada je zagarantovana 16:19 BIZ 0
„DA LI DA POJEDEM DALJINSKI?“ Rasprave oko klime na poslu, evo šta zakon tačno kaže o temperaturi u kancelariji 09:48
"IŠLA SAM NA POSAO I PLAKALA" Voditeljka bila nesrećna do srži, evo nakon čega joj se život promenio iz korena! 21:50 Vip 1
PAZITE ŠTA RADITE NA POSLU Kolega je prijavio zbog jedne poruke – odmah dobila opomenu od šefa 15:10 Razonoda 0
SAZNALO SE ČIME SE PRE BAVILA ANA NIKOLIĆ Pomagala joj i drugarica, malo ko bi priznao ove detalje, i to javno! 09:00 Vip 0
NE ZANIMA GA VAŠA DIPLOMA Ovo je ključno pitanje Ilona Maska pri zapošljavanju, ako znate odgovor posao snova je vaš 14:17 Razonoda 0
ĆERKA JOJ BEZ REČI OSTAVILA UNUKA I OTIŠLA Tek kad je zavirila u njegov prtljag, sve joj je bilo jasno 13:41
ZGRĆE NOVAC OD BIZNISA U AMERICI Evo od čega živi Milan Stanković nakon što je napustio estradu 07:55 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
OPOZICIONARI PORUčUJU BLOKADERIMA U ZAJEČARU Jako ste se neozbiljno poneli što ste proglasili pobedu sa pola prebrojanih glasova! (FOTO) 23:56 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 9. JUN Finansijski problemi stigli Ovna, Device će imati probleme na poslu 19:28